بنوتــــــــــه عربيــــــــة
اهلا بيكي اختي في رحاب منتدي بنوته عربية
اذا كنتي عضوة يساعدنا رجوعك
واذا كنتي زائرة نرحب بكي معنا ونتمني ان تجدي في صحبتنا مايسعدك@@
بنوتــــــــــه عربيــــــــة
اهلا بيكي اختي في رحاب منتدي بنوته عربية
اذا كنتي عضوة يساعدنا رجوعك
واذا كنتي زائرة نرحب بكي معنا ونتمني ان تجدي في صحبتنا مايسعدك@@
بنوتــــــــــه عربيــــــــة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةمجلة بنوته عربيأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تشيز كيك بطريقة منال العالم

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ليماتو
بنوتة جديدة
بنوتة  جديدة
ليماتو


عدد المساهمات : 20
نقاط التميز : 66
التقييــــــــــم : 2
تاريخ التسجيل : 07/05/2011

تشيز كيك بطريقة منال العالم Empty
مُساهمةموضوع: تشيز كيك بطريقة منال العالم   تشيز كيك بطريقة منال العالم Emptyالسبت مايو 07, 2011 2:44 pm

تشيز كيك بطريقه منال العالم

تشيز كيك بطريقة منال العالم Al3inmoon.net61تشيز كيك بطريقة منال العالم Al3inmoon.net61تشيز كيك بطريقة منال العالم Al3inmoon.net61

المقادير

تشيز كيك بطريقة منال العالم Al3inmoon.net82
تشيز كيك بطريقة منال العالم 709ec34cc8
مقدار كافى لصينيه مقاس 26
القاعدة
بسكويت مطحون (ممكن مارى - دايجستيف- نايس بجوز الهند ) - رشه قرفه -ملعقتين كبار زبدة
خليط الجبن

400 جرام جبن كريمى (يمكن استبداله بالجبن
الكيرى او المثلثات والقطعه منهم وزنها 15 جرام .....احسبى عدد القطع )
--كوب سكر -2 كوب كريمه لبانى سائله-- نصف كوب عصير فراوله مركز (فراوله
مضروبه فى الخلاط باقل كميه ماء ممكنه ليكون ثقيل القوام )-ملعقه طعام
جيلاتين بودرة تذاب فى القليل من الماء المغلى

لزينه الوجه
باكيت جيللى فراوله -او مربى فراوله مهروسه جيدا بالشوكه
تشيز كيك بطريقة منال العالم Al3inmoon.net79
الطريقه
لتحضير القاعدة
يطحن البسكويت ويضاف له الزبدة السايحه والقرفه ويخلط جيدا ويرص فى قاع صينيه التشيز كيك اللى قاعدتها بتتفك
يخبز فى الفرن لمدة عشر دقايق (بيعطى مذاق رائع ومحمص للقاعدة افضل من لما تكون مش مخبوزة)

لتحضير خليط الجبن

نخلط الجبن والسكر والعصير الثقيل القوام والجيلاتين والكريمه السائله معا بلالمضرب الكهربائى الى ان يغلظ قوامه قليلا
يصب فوق قاعدة البسكويت ويدخل الثلاجه الى ان يتماسك قوامها -..حوالى خمس ساعات

لتزيين الوجه

لو حبيتى تزينى الوجه بالجيللى ...حضرى الجيللى
بالطريقه المعروفه وصبيه فوق وجه الكيك بعد ماتماسكت ودخليها الثلاجه تانى
ليتماسك الجيللى بس لاحظى ان الكيك يكون مالى الفراغات كلها من الجوانب
علشان لما تصصبى الجيللى عليها ماينزلش لتحت من الفراغات دى

لوهاتزينيها بالمربى
اهرسى المربى جيدا بالشوكه علشان تبقى ناعمه
فكى الكيكه من الصينيه وطلعيها بهدوء
ضعى كميه المربى على الوجه بانتظام ودخليها الثلاجه لحين الاستخدام
المقدار دة من منال العالم و دى مضبوط تماما ......هى دسمه جدا بس دى على اصولها
لو عايزة الكيك سادة بيضاء من غير عصير .....شيلى العصير خالص واكتفى بالمربى من فوق
لو مافيش عندك فراوله ممكن تاخدى قليل من بودرة
الجيللى وتخفقيها مع خليط الكيك هاتعطى لون وطعم من غير ماتخفف قوام الكيك
...انا باعمل كدة



جربوها هاتعجبكم جدا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ندى
مشرفة تحت التمرين
مشرفة تحت التمرين
ندى


عدد المساهمات : 417
نقاط التميز : 983
التقييــــــــــم : 15
تاريخ التسجيل : 17/04/2011

تشيز كيك بطريقة منال العالم Empty
مُساهمةموضوع: رد: تشيز كيك بطريقة منال العالم   تشيز كيك بطريقة منال العالم Emptyالثلاثاء مايو 10, 2011 1:31 am

تشيز كيك بطريقة منال العالم Images?q=tbn:ANd9GcR0086_jVk4cbKWIBlhFh9JfhNjbGDzH9AqHgdMEppFN6bNE2RW&t=1 ماشاء الله مبدعة في الطرح والتنسيق يعطيك العافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تشيز كيك بطريقة منال العالم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كيكة جوز الهند.. من وصفات كتاب مطبخ منال العالم
» تشيز كيك بالشيكولاتة
» الاقماع بطريقة رائعة
» اعملي خاتم بطريقة بسيطة
» اكبركرسي في العالم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنوتــــــــــه عربيــــــــة :: منتدي اطباقنا الحلوة :: حلويات شرقية وغربية-
انتقل الى: