ريمي المراقبه العامة
عدد المساهمات : 955 نقاط التميز : 2275 التقييــــــــــم : 26 تاريخ التسجيل : 13/04/2011
| موضوع: باستا بالجمبري السبت أبريل 23, 2011 1:13 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم باستا بالجمبري
المقادير :
مكرونة سباغيتي , جمبري جامبو مجمد , ثوم مهروس , كزبرة خضراء مفرومة , زعتر بري ,عصير ليمون , صوص صويا , فلفل أحمر , أسود [حسب الرغبة] , ملح [حسب الرغبة] , زيت زيتون ، ذرة ,زبدة
الطريقه :
1- تسلق المكرونة بـ ماء ، ملح وزيت ثم تصفى 2- يتبل الجمبري بعد غسله بـ [ زيت زيتون ، ملح ، فلفل بنوعيه , صوص صويا ، زعتر بري ] 3- يشوح الجمبري بالتيفال حتى ينضج 4- يقلى الثوم والكزبرة لمدة دقيقتين بالزبدة وقليل من زيت الزيتون ثم تضاف المكرونة وتقلب ويضاف عصير الحامض 5- عند التقديم توزع حبات الجمبري بالوجه ويرش الطبق بالزعتر البري
بـِ العافيه
| |
|
بوسة بنوتــــــــــة نشيطة
عدد المساهمات : 153 نقاط التميز : 154 التقييــــــــــم : 11 تاريخ التسجيل : 19/04/2011 العمر : 36 الموقع : مصر
| موضوع: رد: باستا بالجمبري السبت أبريل 23, 2011 5:42 pm | |
| امم شكلها بيفتح النفس
خلاص لما اجي عندك هتعمليهالي ماليش دعوه ههههه
تسلم ايديكي علي الوصفه | |
|